Eduard Fernandez

Professor de piano jazz i combo.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
Mostrar más
Lluís Gómez
Professor de violí/fiddle, banjo, mandolina i combo de bluegrass.
Experiéncia

 

Ha tocat a festivals i donat Master Classes a França, UK, Irlanda, USA, Bèlgica, Polònia, Holanda, Suïssa, Rep. Txeca, Andorra i arreu del territori.

 

Actualment toca amb diverses formacions al voltat del bluegrass i el jazz manouche i porta les jams de bluegrass a Barcelona.

 

De forma autodidàcta comença a tocar la mandolina, sempre aprenen coses amb la gent que ha tocat al llarg de la seva carrera.

 

Es autor amb en Toni Giménez d'un manual per aprendre banjo en català i castellà i actualment està treballant amb en Oriol Saña en un mètode per aprendre violí Bluegrass.

 

Col·labora amb diverses revistes especialitzades i al març de 2015 va ser portada de la prestigiosa revista Banjo Newsletter.

 

Es director del Festival de música Bluegrass i Old-Time Al Ras i del Barcelona Bluegrass Camp.

 

Des-de fa quatre anys imparteix classes al prestigiós campus de Virton (Bèlgica), International Stage Músique Acustique.

Formació

 

Lluís Gómez comença a tocar la guitarra i el baix elèctric de forma autodidacta als 15 anys.

Posteriorment estudia guitarra clàssica amb Pere Payes i Elisabeth Roma, guitarra elèctrica amb en Josep Traver i harmonia moderna amb en Ramon Montoliu.

Descobreix el Bluegrass i comença a estudiar el banjo de cinc cordes amb en Sedo Garcia i en Ricky Araiza i viatge a França, Irlanda, UK i USA per estudiar amb Jean Marie Redon, Bill Keith, Tony Trischka, Pete Wernick, Noam Pikelny i Jayme Stone entre d'altres.

Amb una llarga trajectòria als escenaris i estudis de gravació ha treballat amb Albert Guinovart, Toni Xuclà, Joana Serrat, Valentí Moya, Robert Poch, Javier Vaquero, Oriol Bargallo, Nuria Feliu, Roger Canals, Victor Estrada, The Widow Makers, Th´ Booty Hunters, Barcelona Bluegrass Band, Swing 42, Grazztrio, The Wild Turkey Band, Poster Freaky, Slainte, Tom Corbet, Stringtime, Nebeda, The Mushrooms, Folkincats, La Bicicleta, Pol Cruells, Hermanos Cubero, Marta Delmont,Damned Hellbillies, Campus Rock, Barcelona Fiddle Congress i ha gravat per diverses pel·lícules i obres de teatre.

 

Ha estudiat violí clàssic amb Raul Munizaga i ha realitzat Master Classes amb Darol Anger, Casey Driessen, Mike Barnet, Alex Hargreaves i Holly Odell.

2010 - present

2010 - present

TALLER DE MÚSICA PREMIÀ © 2018

DISSENYAT PER FERRAN MASSANET, ORIOL PALAU I REBECA SÁNCHEZ