top of page

Maite Vernet

Directora i professora de piano, llenguatge musical, coral i combo.

2010 - present

2010 - present

Maite Vernet
Directora del Taller de Música Premià.
Professora de piano, llenguatge musical, combo i musicoteràpia.
Experiència

 

Especialista de música en l’educació de nadons i en educació infantil, primària i secundària en escoles públiques i privades com l'Escola Guinardó, l'Escola El Pilar, La Salle Premià de Mar, la Llar d'Infans Priscisla Llar d'Infants El Petit Princep.

Pianista i acompanyant de cantants com Montse Melero.

Coordinadora Pedagògida de l’Escola Superior de Música Jam Session i professora de Pedagodia i Didàctica de la MúsicaFormació Corporal i Anàlisi Musical.

Formació acadèmica

 

Va iniciar els seus estudis a la Académia Marshall de la mà de Montserrat Santacana i Alícia de la Rocha. Més endavant va estudiar analísi i composició amb Narcís Bonet i Xavier Torull.

 

Es va titular com a professora de Solfeig i Teòria de la Música, Transposició i AcompanyamentDe la mà de Lluís Vergés es va iniciar en els arrenjaments del jazz i la orquestració.

Es va interessar per l'ensenyament musical i va estudiar el Postgrau d’Especialista de Música per a la Docència i posteriorment el Títol Superior en Pedagogia Musical i Postgrau en Musicoteràpia.

Ha realitzat diversos cursos del Métode Bonny d'Imaginació Guiada i Música, de Músicoteràpia Aplicada a l'Educació d'Infants i Sords, sobre el TDH i els Transtorns Mentals Greus en la Infància i l'Adolescència, entre altres.

bottom of page