Maite Vernet

Directora i professora de piano, llenguatge musical, coral i combo.

Mostrar más
Maite Vernet
Directora i professora de piano, llenguatge musical i teràpia.
Experiència

 

Especialista de música en l’educació de nadons i en educació infantil, primària i secundària en escoles públiques i privades. Pianista i acompanyant de cantants. Directora del Departament de Pedagogia de l’Escola Superior de Música Jam Session i professora de Formació Corporal i Percepció Auditiva al mateix centre superior. Directora de l’escola de música Taller de Música Premià. 

Formació

 

Va iniciar els seus estudis a la académia Marshall de la mà de Montserrat Santacana i Alícia de la Rocha. Més endavant va estudiar analísi i composició amb Narcís Bonet i Xavier Torull. Es va titular com a professora de Solfeig i Teòria de la Música, Transposició i Acompanyament.

De la mà de Lluís Vergés es va iniciar en els arrenjaments del Jazz i la orquestració.

Es va interessar per l'ensenyament musical i va estudiar el Postgrau d’Especialista de Música per a la Docència i posteriorment el Títol Superior en Pedagogia Musical i Postgrau en Musicoteràpia.

Ha realitzat diversos cursos del Métode Bonny d'Imaginació Guiada i Música, de Músicoteràpia aplicada a l'educació d'infants i sords, sobre el TDH i els Transtorns Mentals Greus en la Infància i l'Adolescència, entre altres.

2010 - present

2010 - present

TALLER DE MÚSICA PREMIÀ © 2018

DISSENYAT PER FERRAN MASSANET, ORIOL PALAU I REBECA SÁNCHEZ