top of page

L'aprenentatge es fonamenta en la filosofia del learn by doing. És a dir, a partir de la mateixa interpretació, l'alumne, amb el suport del mestre, aprèn a analitzar el llenguatge musical i la tècnica instrumental. L'aplicació d'aquest mètode potencia el caràcter lúdic de la música i garanteix la consecució dels objectius i la progressió en l'itinerari curricular oficial.

 • Estudis de Grau Elemental.

 • Estudis de Grau Mig que donen accés al nivell professional així com a les Proves d'Accés al Superior Títol Superior de música al centre Jam Session de Barcelona, especialitzat en Rock, Músiques Urbanes i  Noves Tendències.

 • Preparació per als exàmens del nivells corresponents a l'E.Q.F (European Qualification Framework) a l'escola Jam Session.

 • Classes individuals i flexibles d'instrument sense límit d'edat.

 • Convalidació de crèdits d'ESO i batxillerat d'acord amb els criteris establerts en cada cas.

 

CONÈIX L'ESCOLA

L'escola va néixer l'any 1999 amb una filosofia avantguardista i alternativa als estudis tradicionals de música. El pla d'estudis i la metodologia pedagògica estan enfocats per a assolir el desenvolupament personal de l'alumne i garantir la seva preparació per a un futur professional.

Inici

Equivocant-se i reflexionant sobre com resoldre els problemes.

L'alumne sempre tindrà l'ajuda amb d'algú més experimentat ja sigui el professor o altres alumnes.

En un entorn segur, lliure de riscs, partit d'alló conegut simulant el treball real que encoratja a la experimentació, al raonament, la presa de decisions i viure les conseqüències d'aquestes.

Els alumnes construeixen el coneixement de manera activa, interactuant amb l'objecte de l'estudi. El nou coneixement adquireix significat al relacionar-se amb el coneixement previ.

L'alumne ha de perseguir objectius que siguin importants per ell.

L'aprenentatge es fonamenta en la filosofia del learn by doing. És a dir, a partir de la mateixa interpretació, l'alumne, amb el suport del mestre, aprèn a analitzar el llenguatge musical i la tècnica instrumental. L'aplicació d'aquest mètode potencia el caràcter lúdic de la música i garanteix la consecució dels objectius i la progressió en l'itinerari curricular oficial.

Potencia el pensament divergent estimulat, la diferència individual i la originalitat.

PLA D'ESTUDIS

L'Escola de Música el Taller de Música de Premia ( TMP) és centre oficial especialitzat en Rock i Músiques Actuals autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya -codi centre 08073430 , Decret 1- . Per tant, la Generalitat garanteix que  les instal·lacions, professors, estudis i programacions compleixen les normatives establertes.

PROPOSTA PEDAGÒGICA

Proposta pedagógica
Pla d'Estudi

Estudis de Grau Elemental

Per a nens entre 7 i 14 anys que començins els seus estudis musicals o per a tots aquells que, independentment de la seva edat, vulguin iniciar-se en el coneixement musical. Per a saber les assignatures que es cursen, clicar al botó 

 

Estudis de Grau Mig

Estudis per al posterior accés al grau professional i títol superior de música en l’àmbit del Rock, les Músiques Urbanes i les Noves Tendències al centre superior Jam Session de Barcelona.

Please reload

Convalidació de crèdits

Els estudiants d'E.S.O. i Batxillerat que simultaniegen estudis, si segeixen els criteris establerts en cada cas, podràn convalidar crèdits. Per saber més cliqueu al botó

Examens E.Q.F.

Preparació per als exàmens del nivells corresponents a l'European Qualification Framework ( Marc Europeu de Qualificacions per a l'aprenentatge permanent) a l'escola Jam Session.

Please reload

Classes d'instrument a la carta

Impartim classes d'instrument (bateria, baix elèctric, piano modern, cant modern, contrabaix, guitarra elèctrica, trompeta, entre molts altres), tant en classes individuals com en classes col·lectives (no més de 3 persones), amb horaris flexibles, sense límit d'edat.

Sensbilització per als més petits

Les nenes i els nens d'entre 3 i 5 anys podem venir a fer classe d'Infantil, el primer contacte amb la musica, el ritme, els instruments i la cultura musical dins d'un ambient agradable i creatiu per a que investiguin invididualment i en grup.

Please reload

MATERIAL DIDACTIC

Material Didàctic

L'escola ofereix als seus alumnes material didàctic propi, necessari pel seguiment dels seus estudis, per a la realització dels exàmens i pel desenvolupament dels seus coneixements.

CENTRE DE MUSICOTERÀPIA

La musicoteràpia és la utilització de la música per aconseguir objectius terapeutics: la restauració, mantenment o millorar la salud física o mental.

Centre de Musicoteràpia
 • Educació musical per a nens i adults amb necessitats educatives específiques. 

 • Música per embarassades.

 • Sessions individuals i col·lectives.

 

 

ALTRES SERVEIS

Altres serveis
 • Lloguer de sales

 • Lloguer d'instruments

 • Organització d'activitats per entitats

 

 

bottom of page